Verloskundige Kootwijkerbroek

Als verloskundige Kootwijkerbroek zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Als verloskundige Kootwijkerbroek vinden wij een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Wij bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.

 

Verloskundige Kootwijkerbroek

 

Als verloskundige Kootwijkerbroek zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Als verloskundige Kootwijkerbroek bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.

Door een persoonlijke afstemming van verloskundige Kootwijkerbroek kunnen wij zorg op maat bieden aan jou en je partner. Hierin vinden wij het uit stralen van rust en vertrouwen erg belangrijk. Je geeft aan wat je wensen zijn en wij zetten onze vakkennis en ruime ervaring in om je wensen op een verantwoorde en professionele wijze mogelijk te maken. Wij hebben begrip voor je eigen levensvisie en respect en belangstelling voor iedereen persoonlijk.

Zoekt u een verloskundige in Kootwijkerbroek? Welkom bij Matea Verloskundigenpraktijk. Neem direct contact met ons op. U kunt ook alvast een eerste kennismakingsgesprek aanvragen met één van onze verloskundigen via het formulier op de website. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet zwanger bent en vragen hebt over zwanger worden/ zwanger zijn ben je altijd welkom om ons te benaderen.

Simone